نمایندگی اسنوا کرج - نمایندگی جی پلاس کرج - نمایندگی ایکس ویژن کرج - نمایندگی تی سی ال کرج
چرا ماشین لباسشویی بوی بد میگیرد
ماشین لباسشوییهای درب از جلو امروزه در سراسر جهان بیشتر از مدلهای درب از بالا محبوبیت دارند. یکی از دلایلش هم میتواند افزایش آپارتماننشینی و کوچکی فضای اکثر خانهها باشد. وقتی درب لباسشویی از جلو باشد، میتوان آن را زیر کابینتها جا داد و از فضای روی آنهم برای چیدمان بقیه وسایل کمک گرفت. اما بااینکه ماشین لباسشویی درب از جلو بسیار شیک و متناسب زندگی امروزی است، اما یک ایراد عمومی دارد و آن بو گرفتن فضای داخلی لباسشویی است.
چرا ماشین لباسشویی درب از جلو بو میگیرد؟
بسیاری از کسانی که از ماشین لباسشویی استفاده میکنند برای اینکه مطمئن شوند لباسها و پارچهها کاملاً شسته و تمیز میشوند، «مقدار بسیار زیادی» پودر شوینده در ماشین میریزند. فلسفهشان هم این است که لباسها باید حسابی کف کنند تا هر نوع آلودگی از بین برود. حتی در برخی موارد خوشبوکننده پارچه یا نرمکننده لباس هم درون ماشین لباسشویی میریزند.
اما مسئله اینجاست که لباسشویی درب از جلو، در مقایسه با لباسشوییهای درب از بالا، از آب بسیار کمتری برای آبکشی استفاده میکند درنتیجه ممکن است برخی از پارچهها و لباسهای داخل ماشین درست آبکشی نشوند. این مواد مثل یک لایه گلولای هستند و با کثیفیهای روی لباس هم مخلوط میشوند و در لولههای تخلیه آب یا در مکانهای گرم و مرطوب داخل ماشین لباسشویی رسوب میکنند. بعد، خیلی زود انواع باکتری و قارچ روی این سطوح رشد میکنند و باعث ایجاد بوی بد میشوند. اگر ماشین لباسشویی بهطور مرتب تمیز نشود، این رسوبات بیشتر و رشد باکتریها هم سریعتر خواهد شد و نتیجهی آن بوی بسیار بدی است که از داخل ماشین لباسشویی به اطراف پخش میشود.
چگونه میتوان از بوی بد ماشین لباسشویی پیشگیری کرد؟
در زیر 9 ترفند را برایتان نوشتهایم که با رعایت آنها میتوانید تا حد زیادی از بوی بد ماشین لباسشویی پیشگیری کنید:
1. مهمترین مسئله این است که یاد بگیرید ریختن پودر بیشتر به معنای تمیزی بیشتر و بهتر نیست. همهچیز باید بهاندازه مصرف شود و افراط در مصرف شوینده، باعث میشود مقدار اضافی این مواد در داخل لباسشویی تهنشین شود و بهمرورزمان باکتریها و قارچها روی آن رشد کنند و درنتیجه بوی بدی از داخل ماشین به مشام برسد.
2. همیشه از پودرهای ماشین لباسشویی استاندارد استفاده کنید و سراغ برندهای متفرقه نروید. برای هر بار شستوشو فقط 2 قاشق چایخوری پودر لباسشویی کافی است.
3. ترجیحاً از محلولهای نرمکننده لباس درون ماشین لباسشویی استفاده نکنید. برای نرم کردن لباسها و پارچهها پیشنهاد ما این است که مقدار اندکی سرکه سفید را با آب رقیق کنید و آن را در کشوی نرمکنندهی لباس در لباسشویی بریزید. سرکه باعث میشود تهماندهی پودرهای شوینده از روی سطح پارچه و لباس از بین برود و درنتیجه لباسها نرم شوند.
4- مهم نیست که ماشین لباسشویی را کجای خانه قرار دادهاید، آشپزخانه، حمام یا اتاق مخصوص لاندری، فقط لازم است در آن فضا حتماً یک فن یا دستگاه تصفیه هوا نصب شود. فن، رطوبت هوا را میگیرد و از رشد قارچ و باکتری پیشگیری میشود. درنتیجه احتمال بو گرفتن ماشین لباسشویی هم کم خواهد شد.
5- نوار پلاستیکی درب ماشین لباسشویی را بهطور مرتب بشویید و خشککنید. اگر این نوار خیس و مرطوب باقی بماند، بوی بدی از خود منتشر خواهد کرد.
6- حداقل ماهی یکبار ماشین لباسشویی را بدون لباس روشن کنید: مقداری سرکه در جای پودر شوینده بریزید و بگذارید ماشین یک دور کامل کار کند تا همه آلودگیها و رسوبات آن از بین بروند. یا میتوانید محلول سفیدکننده را با آب رقیق کنید و درون ماشین بریزید تا یک دور کامل کار کند. برای این منظور بهتر است ماشین لباسشویی با آب داغ کار کند.
7- ماهی یکبار فضای داخلی ماشین لباسشویی را با دستمال پاککنید. بهترین روش این است که مقداری سرکه سفید را با آب رقیق کنید. دستمال را به این محلول آغشته کنید. آب اضافه دستمال را بگیرید و سپس فضای داخلی، دور لاستیکهای درب و هرجایی که احتمال میدهید ممکن است باکتری رشد کند را دستمال بکشید و سپس خشککنید.
8- هرگز لباسهای خیس را درون ماشین لباسشویی نگذارید. وقتی لباسها شسته شدهاند سریعاً آنها را از لباسشویی خارج کنید وگرنه بوی نم میگیرند که بههیچعنوان خوشایند نیست.
9- آخرین توصیه ما این است که حتماً پس از هر بار شستوشو، درب ماشین لباسشویی را حداقل به مدت 2 ساعت باز بگذارید تا رطوبت داخلی دیگ خشک شود.
بهطور خلاصه بگوییم، برای اینکه ماشین لباسشویی بوی بد منتشر نکند باید از مقدار کمی پودر شوینده استفاده کنید، درب ماشین را پس از استفاده باز بگذارید و ماهی یکبار فضای داخلی ماشین را شستوشو دهید.
نکته جالب: شستوشوی لباسها با آب سرد در ماشین لباسشویی به صرفهجویی برق کمک بسیار زیادی میکند و از ایجاد آلودگی کربنی در هوا هم پیشگیری میشود (برای حفظ محیط زیست). به این خاطر که حدود 90 درصد از انرژی مصرفی ماشین لباسشویی برای گرم کردن آب است و فقط 10 درصد آن صرف برقرسانی به موتور دستگاه میشود.
ارسال نظر
نکته: HTML ترجمه نمی شود!